Hakkımızda

Siyah Havyar Star , havyar ve mutfak spesiyalitelerinin ithalatçı-ihracatçısı olan Great Atlantic Trading Inc.’in ana markasıdır. 1991 yılında Portland, Maine rıhtımlarında kurulan şirketimizin başlangıcından bu yana distribütörlere, toptancılara, şeflere ve perakende müşterilere en iyi havyar, yer mantarı, salyangoz, yağ, sirke ve diğer spesiyaliteleri toptan fiyatlarla güvenilir bir şekilde tedarik ettik. . 4 kişilik bir aile ve harika bir ekip tarafından yönetilen ve işletilen bir aile şirketiyiz. 

Siyah Havyar Star ve Great Atlantic Trading Inc.’in kuruluşundan bu yana, çevrimiçi alışveriş yapanlara dünya çapındaki küçük esnaf üreticilerinden elde edilen en kaliteli gıdalarda harika fiyatlar sunuyoruz. Bu kaliteli ürünleri, dağıtım yoluyla şefler için büyük hacimlerde ABD’ye getiriyoruz, bu da çevrimiçi müşterilerimizin kaliteden ödün vermeden büyük fırsatlardan yararlanmalarını sağlıyor. 

Doğrudan ithalatçı olmak, her zaman elimizin altında büyük miktarlarda birinci sınıf havyar bulundurmamızı sağlar ve Michelin Yıldızı kalitesinde havyarı çevrimiçi ABD müşterilerimizle rakipsiz fiyatlarla paylaşmamıza olanak tanır. 

Menşe ve tür şeffaflığına, sürdürülebilirliğe ve sıkı kalite kontrolüne güçlü bir şekilde odaklanan dürüst havyar şirketi olmaktan gurur duyuyoruz. Yaratıcı şefler ve müşteriler için yeni ve heyecan verici mutfak ürünleri bulmayı seviyoruz ve sizi kendi başınıza denemeye davet ediyoruz!

Siparişler, Pazartesi’den Cuma’ya saat 14:00’ten önce verilirse aynı gün, gerektiğinde SONRAKİ GÜN, hatta yükseltilmiş hizmetle Cumartesi Teslimatı için Cuma günü bir gecede gönderilir. 

Havyar Taahhüdümüz :  Kaliteli havyar her zaman pahalı bir ürün olsa da uygun fiyatlı hale getirmek için çalışıyoruz. Müşterilere yalnızca en iyi havyarı en düşük fiyatlarla sunma taahhüdümüz, yüksek hacimli tesisimiz ve uzman eğitimli personelimiz sayesinde elde edilebilmektedir. 

Tüm devlet düzenlemeleri ve gıda güvenliği protokollerine uygun olarak aldığımız her konteyneri kişisel olarak denetleyerek yalnızca en taze ürünü, yerli ve ithal dağıtımını yapıyoruz.

Siyah Havyar Star’ın 1 numaralı politikası, gelecek nesillerin ihtiyaçlarını karşılama yeteneğinden ödün vermeden bugünün ihtiyaçlarını karşılamaktır. Bu nedenle çevreye duyarlı ve sürdürülebilir ürünler sunuyoruz ve birçok yeşil uygulamayı tesisimizin işletmesine soktuk. Ürünleri doğal dünyaya zarar vermeden tedarik ettiğimizden emin olmak için çevre dostu çiftlikler ve balıkçılık ile olan ortaklıklarımız da yakından izlenmektedir. 

Üreticilerimizden ürünlerini son haline getirirken yeşil uygulamaları ve daha sürdürülebilir ambalajları kullanmalarını istiyoruz. Bozulabilir nakliye için straforu daha iyi pamuk yalıtımı veya biyolojik olarak parçalanabilir, gübrelenebilir bitki bazlı köpük ile destekliyoruz. Sürdürülebilir uygulamalarımız ve  politikamız hakkında daha fazla bilgiyi buradan edinebilirsiniz .

Müşteri Odaklılığımız : Üretim, paketleme ve dağıtımın her aşamasında gösterilen kaliteye olan bağlılığımız, kişisel müşteri hizmetlerine olan bağlılığımızla tamamlanmaktadır. Bir aile şirketi olarak biliyoruz ki kaliteli ürünler sunmanın yanı sıra müşteri memnuniyeti de birinci önceliğimizdir. 

Ülke çapındaki en iyi şeflerin, yemek şirketlerinin, perakende müşterilerinin ve gurme meraklılarının çoğu, bu ürün kalitesini ve müşteri hizmetlerini takdir ediyor. Kendiniz görmek için sizi onlara katılmaya davet ediyoruz ve size hizmet etmeyi dört gözle bekliyoruz!

1 thought on “Hakkımızda

  1. A WordPress Commenter says:

    Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

Comments are closed.